Naavatar PILP-järjestelmän tekijät

Naavatar-konseptin takana on joukko vahvoja kotimaisia toimijoita. Ryhmän yhteistyö mahdollistaa asiakkaita hyödyntämään kustannustehokkaan toimintamallin, jossa laadukkaat projektitoimitukset voidaan toteuttaa tehokkaasti sekä varmasti.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

CetethermCetethermin tarjoamat laadukkaat, helppokäyttöiset ja pitkäikäiset lämmönjakokeskukset lisäävät kaukolämmön toimitusvarmuutta ja järjestelmän energiatehokkuutta.

www.armatec.com

 

Energianhallinta toimii LVI-alan perustutkimuksen ja tuotekehityksen alalla mm. Aalto yliopiston kanssa, sekä tekee energiaselvityksiä & niihin liittyviä suunnitteluja.

www.energianhallinta.com

 

Hydrocell
Hydrocell on energiansäästöön, lämmönsiirtoon ja puhtaan ilman tuotteisiin ja palveluihin keskittynyt yritys, joka valmistaa tehokkaita harjasiirtimiä lämmöntalteenottoon. Harjasiirtimet ja LTO-yksiköt ovat kotimaisia tuotteita, joille on myönnetty avainlipputunnus.

www.hydrocell.fi

 

Oilon-logo-2013_posa
Oilon on suomalainen energia- ja ympäristöteknologian perheyritys, joka tarjoaa lämmitysratkaisuja teollisuuden ja kotitalouksien tarpeisiin. Oilon toimittaa mm. lämpöpumppuja, polttimia ja aurinkokeräimiä.
www.oilon.fi

 

Kolmeks on täyden palvelun suomalainen pumpputalo, jonka arvot korostavat laatua, ympäristöystävällisyyttä ja kotimaisuutta.

www.kolmeks.fi

 

Automaatio, raportointi ja etäkäyttöpalvelut

www.siemens.fi/cps/